59
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-59,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Till köket

Ibland är de mest anonyma föremålen de viktigaste. Med en skärbräda i trä utan limfogar får du bra funktion och en bräda som är möjlig att fräscha upp efter lång tids användning.

 

Allt trä påverkas av fukt och det kan innebära att brädan kan få små förändringar i formen. Detta påverkar inte funktionen. Bästa sätt att behandla skärbrädan är att den, efter användning, torkas av eller sköljs ordentligt på båda sidorna, alltså även den som inte använts, alternativt diskas med handdiskmedel och att den därefter sköljs. Efter sköljning torkas överflödigt vatten av, med handduk eller papper, och sedan torkas brädan på ett sådant sätt att den står luftigt för båda sidorna, till exempel i ett diskställ. Om man någon gång vill göra en kraftigare rengöring kan man gnugga brädan med en halv citron eller en mild ättikslösning innan diskning enligt ovan. Diska aldrig i diskmaskin.

Date

8 mars, 2016

Category

Skärbrädor, Smörgåsbrädor